Poker – hra pro všechny

bílé logo PokerStarsPoker je jedna z nejslavnějších her po celém světě. Historie této hry sahá do 19. století a o jeho původu se vedou dlouhé spekulace. Dnes se tato karetní hra hraje ve velkých turnajích všude na světě. Nejhranější variantou pokeru je tzv. Texas holdem poker. Nemusíte se bát, že Vám zabere mnoho času se této hře naučit, je to velmi jednoduché. Texas holdem je poker, který je skvěle navržen i pro úplné začátečníky a má jen několik málo základních pravidel.

V této variantě dostává hráč do ruky dvě karty a na stůl se postupně vykládá pět společných karet. Jako první začíná dvojice hráčů, kteří jsou ve směru hodinových ručiček od rozdávajícího, říká se mu dealer, a vloží tzv. malý a velký vklad, který si hráči předem dohodli. Poté dealer dorozdá všem zbylým hráčům po dvou kartách. Kdo se chce účastnit hry, musí dorovnat velký vklad nebo jej zvýšit. Poté už jen dealer zvyšuje počet karet a hráči sází při každém kole. Nejsilnější kombinace pěti karet ze sedmi vyhrává, přičemž může nastat i rozdělení výhry mezi více hráčů. V dalším kole se dealer střídá.

Stačí už se jen naučit potřebné pokerové kombinace, které jsou cílem celé hry. Právě ty rozhodují o ztrátě či zisku. V pokeru ale není důležité jen to, co držíte v ruce, rozhoduje Vaše soustředěnost, taktika, blufování, předstírání a sebejistota. To vše ve Vás vyvolá adrenalin a vy už se jen necháte unášet touto geniální hrou. Někdo se do pokeru tak zamiluje, že se stane hraní jeho obživou. Hrajte v online poker hernách a třeba se dostanete do podvědomí heren, které pořádají ty největší světové turnaje s těmi nejznámějšími hráči.

Mezi nejpopulárnější a nejbohatší evropské turnaje patří Evropský pokerový turnaj, který se pořádá v nejkrásnějších evropských destinacích jako je Berlín, Vilamoura, Praha, a dokonce i na PokerStars Caribbean Adventure na Bahamách, který drží rekord jako nejbohatší pokerový turnaj vůbec, které jsou mimo Las Vegas. V tomto turnaji se hraje právě varianta Texas holdem poker a to bez předem domluveného vkladu. Tímto turnajem žije každý pokerový hráč a je možné ho sledovat online nebo v televizi po celém světě.

Pusťte se tedy také do pokeru, do hry, která Vám přinese zábavu spojenou s adrenalinem a různými pocity. Na pokeru je úžasné, že i když si myslíte, že vítězství je ztraceno, během minuty se může tato situace otočit a vy hru vyhrajete. Zvolená taktika a soustředěnost přemýšlet Vám pomůže pokerové turnaje vyhrát.

PR článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..